Nedjelja, 19. rujna 2021.

Za niz prometnih prekršaja muškarac kažnjen s 21.300 kuna

Vozač je uhićen te smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu nakon čega je priveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu

Preporučujemo

U utorak, 27. srpnja, oko 17.45 sati, 33-godišnjak je upravljao je osobnim automobilom marke Opel Astra karlovačkih registarskih oznaka, a kretao se autocestom A3 u smjeru zapada.

Nadzorom vozila i vozača na odmorištu Plitvice sjever utvrđeno je kako upravlja navedenim vozilom dok mu je ukinuta vozačka dozvola zbog bodova.

Također, utvrđeno je kako za vrijeme upravljanja nije koristio sigurnosni pojas na način kako je to propisao proizvođač te kod sebe nije imao prometnu dozvolu vozila.

Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, prilikom daljnje kontrole odbio se podvrgnuti testiranju na prisutnost droga u organizmu.

Vozač je uhićen te smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu nakon čega je priveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.

“Na sudu je proglašen krivim zbog počinjenih prekršaja te mu je izrečena ukupna novčana kazna u iznosu od 21.300 kuna”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Najnovije objave