ZABAVNO LJETO Cerine nude aktivno, edukativno i raznoliko druženje

O sigurnosti djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu brinu kineziolozi, animatori i ostalo stručno i educirano osoblje Kampa Cerine.

Ilustracija // Foto: Bazeni Cerine

Za djecu koja ne znaju gdje će provesti ljetne praznike, a i za onu željnu druženja i dobre zabave, Cerine nude sjajno rješenje.

Naime, postoji Ljetni kamp Cerine, a boravak u Kampu zamišljen je kao idealna kombinacija i spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave.

O sigurnosti djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu brinu kineziolozi, animatori i ostalo stručno i educirano osoblje Kampa Cerine.

Idealno mjesto gdje roditelji bez brige mogu ostaviti svoju djecu i pružiti im priliku za razvijanje sportskih vještina, kreativnih sklonosti, idealno mjesto za kupanje i sunčanje te druženje s vršnjacima.

TERMINI: 1. srpanj  – 5. srpanj  // 19. kolovoz – 23. kolovoz – od 10 do 16 sati

Cijena za cijeli program (5 dana) iznosi 400 kuna – roditeljima s dvoje djece Cerine odobravaju popust od 20%, a roditeljima s troje djece popust od 30%.

PROGRAM:

10 – 11 sati – zagrijavanje i vježbe u vodi
11 – 12 sati – prezentacija i upoznavanje s raznim sportovima – plivanje, ronjenje, hrvanje, rukomet na pijesku, borilački sportovi, nogomet na pijesku, badminton, odbojka na pijesku
12 – 13 sati – ručak i vrijeme za odmor
13 – 14.30 sati – kreativne radionice
14.30 – 15.45 sati – igre na vodi

Prijaviti se za program moguće je do 28. lipnja na recepciji bazena, stoji na internetskim stranicama Cerina.

Ne propustite: