Zahtjevna iskušenja pred Tehničarom i Pitomačom

Vodeća momčad Međužupanijske lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u subotu igra u Orahovici, gdje žele uzeti sva tri boda i učvrstiti se na prvoj poziciji tablice.

Nogometaši Pitomače // Foto: NK Pitomača Facebook
Nogometaši Pitomače // Foto: NK Pitomača Facebook

Susreti 12. kola igraju se ove subote, 12. studenog, a nakon uvodnog dijela prvenstva na vrhu ljestvice nalaze se Tehničar iz Cvetkovca i Pitomača, dok dno uvjerljivo drži Daruvar bez ijedne pobjede. Drugoplasirana Pitomača na domaćem terenu dočekuje Križevce koji broje tek dva ovosezonska poraza. Pitomačani su bodovno izjenačeni s Garićem, tako da im je domaća pobjeda i više nego potrebna.

S druge strane, Cvetkovčani odlaze u goste Papuku iz Orahovice, nadajući se da nakon dva remija mogu ostvariti pobjedu i zadržati prvo mjesto. Još uvijek ne znaju za poraz – u 11 odigranih kola tek su dvaput remizirali, i to u zadnje dvije utakmice. Tehničar ima 29, a Pitomača i Garić slijede s po 26 bodova.

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA BJ-KC-VT, 12. KOLO:      

12. studenoga, 14.00: Pitomača – Križevci, Podravac – Zdenka 91, Tomislav B – Daruvar, Dinamo P – Rovišće, Slatina – Graničar Đ, Garić – Virovitica, Papuk – Tehničar.

Ne propustite: