Subota, 25. lipnja 2022.

Zahvaljujući dobrom susjedu nije uspjela provaliti u kuću

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv ove djevojke je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Preporučujemo

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem, od čega je jedno u pokušaju.

Naime, tereti se da je između 28. ožujka i 11. travnja došla u Mogilsku ulicu s ciljem oduzimanja i prisvajanja tuđih stvari, gdje je prikladnim alatom obila vrata kuće, ušla unutra, ispremetala stvari i ukrala nakit te nekoliko satova.

Nadalje,tereti se da je 11. travnja došla na područje Maksimira, do obiteljske kuće, da bi ušla u dvorište i tada ju je uočio susjed, a žena je otišla.

Nekoliko sati kasnije, se vratila nazad i opet ušla u isto dvorište, gdje je pomoću alata pokušala nasilno otvoriti vrata kuće. Međutim i ovaj put u tome ju je uočio susjed, a ona se opet udaljila. Nedaleko mjesta događaja, 18-godišnjakinju su uhitili policajci te priveli na kriminalističko istraživanje.

Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi oko 2000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv ove djevojke je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave