ZANIMLJIV TRANSFER Bivši igrač Slavena Belupa i Hrvatskog dragovoljca potpisao za Čvrstec

Čvrstec u prvom kolu u mjesnom derbiju dočekuje Gornju Rijeku

Marin Jakšinić u plavom dresu koprivničkog prvoligaša // Foto: NK Slaven Belupo

Još je malo ostalo do početka natjecanja u koprivničko-križevačkim županijskim nogometnim ligama.

Podsjetimo, prvenstvo počinje 24./25. kolovoza.

Što se tiče klubova iz Prigorja, neki su pojačali, neki nisu, neki se uzdaju isključivo u igrače iz svog kraja.

U elitnom županijskom razredu, Prvoj ŽNL prigorsku će čast braniti starosjedilac Tomislav Radnik iz Svetog Ivana Žabna i povratnik Viktorija iz Vojakovca. Žabljanci u prvom kolu gostuju u Molvama, Vojakovčani u Imbriovcu, piše Prigorski.hr.

U Drugoj ŽNL igrat će Hrvatski bojovnik iz Mokrica Miholečkih, Čvrstec iz Svetog Petra Čvrsteca i Gornja Rijeka. Bojovnici su odlično igrali u drugom dijelu sezone, a ondje se oslanjaju na vlastite snage pod vodstvom trenera Alena Zidarića. Ne gaje ambiciju za vrh, ali žele biti u gornjem dijelu ljestvice. Čvrstec i Gornja Rijeka su spletom okolnosti ušli među županijske drugoligaše.

Gornjoriječanima je cilj sredina ljestvice i ostanak u ligi, a s velikim optimizmom u prvenstvo kreću Čvrstečani. Ondje je trener Vedran Bukal, a momčad se iznimno pojačala za prvenstvo s nekoliko itekako korisnih igrača.

Zvijezda prijelaznog roka je, bez dileme, Marin Jakšinić (30) koji je,među ostalim, igrao u Dinamu iz Predavca, Bjelovaru, Hrvatskom dragovoljcu, Interu, Sesvetama, Zelini, Slavenu Belupo, Lučkom i Križevcima.

Čvrstec u prvom kolu u mjesnom derbiju dočekuje Gornju Rijeku, a Hrvatski bojovnik gostuje kod Starigrada.

Ne propustite: