ZANIMLJIVA PONUDA Ako u petak podignete kredit u ovoj banci, vratit će vam cijelu prvu ratu

Za sve zahtjeve za nove gotovinske - nenamjenske i Addiko Blic - kredite koji će biti podneseni na dan 26. travnja 2019. godine i kasnije odobreni, Addiko banka će klijentima u roku od pet radnih dana od uplate prve rate kredita tu ratu vratiti tako što će taj isti iznos uplatiti na njihov račun.

Ilustracija // Foto: pixabay.com

Ako ste razmišljali o dizanju kredita u Addiko banci, petak je idealan dan da to i učinite.

Naime, Addiko banka će u petak, 26. travnja, svim klijentima koji taj dan podignu gotovinski kredit u kunama ili u eurima vratiti cijelu prvu ratu, piše Poslovni.hr.

Za sve zahtjeve za nove gotovinske – nenamjenske i Addiko Blic – kredite koji će biti podneseni na dan 26. travnja 2019. godine i kasnije odobreni, Addiko banka će klijentima u roku od pet radnih dana od uplate prve rate kredita tu ratu vratiti tako što će taj isti iznos uplatiti na njihov račun.

“Bankarstvo je u suštini sa strane banke i sa strane klijenta stvar povjerenja, a da smo ga zavrijedili vidljivo je iz stalnog rast klijenata. Dapače, s omogućenim lakšim prebacivanjem računa danas dvostruko više klijenata odabire Addiko banku kao svoju primarnu banku i na to smo jako ponosni. S novom ‘Addiko Red Friday’ akcijom vraćamo cijelu jednu ratu i to odmah na početku, čime na ukazano povjerenje odgovaramo povjerenjem”, izjavila je Petra Bašić Jantolić, izvršna direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća Addiko banke.

Addiko Blic krediti se odobravaju na iznose od 10.000 do 50.000 kuna i od 1300 do 7000 eura uz rok otplate od tri do deset godina, bez depozita, jamca i bez učešća, a dostupni su uz kamatnu stopu od 6,95% (EKS 7,73%) za kredite u kunama, te od 6,45% (EKS 7,19%) za kredite u eurima.

Nenamjenski krediti se odobravaju na iznose od 10.000 do 260.000 kuna i od 1300 do 35.000 eura uz rok otplate od tri do pet godina, bez jamca i bez učešća, a dostupni su uz kamatnu stopu od 5,95% (EKS 6,36%) za kredite u kunama, te od 5,45% (EKS 5,77%) za kredite u eurima.

Ono što je važno naglasiti jest da su kamatne stope fiksne za cijelo vrijeme otplate.

Ne propustite: