Srijeda, 8. prosinca 2021.

Zbog neprilagođene brzine kamionom sletio u Subotici Podravskoj i napravio rusvaj

Udario je u tri prometna znaka, betonsko-metalnu ogradu kuće, betonski stup-nosač električnih kabela i prevrnuo se na bočnu stranu

Preporučujemo

U utorak, 6. srpnja, oko 11.45 sati, u Subotici Podravskoj u Varaždinskoj ulici 25-godišnji vozač upravljao je skupom vozila-teretno vozilo Mercedes i priključno vozilo Menci zagrebačkih registarskih oznaka u smjeru Kunovec Brega.

Uslijed neprilagođene brzine u zavoju skup vozila je sletio u desno van kolnik, udario u tri prometna znaka, betonsko-metalnu ogradu kuće, betonski stup-nosač električnih kabela i prevrnuo se na bočnu stranu.

Na teretnom automobilu iz spremnika goriva došlo je do izlijevanja goriva, a koji dio su sanirali vatrogasci JVP-a Koprivnica te DVD-a Rasinja, Subotica Podravska i Kuzminec.

Zbog vršenja očevidnih radnji za sav promet je bila zatvorena državna cesta broj 2 u Subotici Podravskoj od 12.30 do 14.50 sati te se uz fizičku regulaciju policajaca promet vršio obilaznim pravcima Kunovec Breg – Kunovec – Botinovec – Grbaševec – Kuzminec – Rasinja.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Najnovije objave