‘ŽELIM NORMALAN ŽIVOT U MEĐIMURJU’ Pokretači inicijative održat će sastanak s međimurskim županom Posavcem

Podsjetimo, na Facebooku postoji stranica pod imenom "Želim normalan život u Međimurju", gdje svakodnevno njeni pokretači objavljuju s kakvim se problemima susreću stanovnici Međimurja.

Pokretači inicijative "Želim normalan život u Međimurju" // Foto: Facebook

Predstavnici inicijative “Želim normalan život” sutra, u četvrtak, održat će sastanak sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem i predstavnicima Vladinog ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.

Na sastanku će izložiti konkretne prijedloge za rješavanje problema nasilja i kriminala u Međimurju. Većina tih prijedloga u skladu je s važećim zakonskim odredbama i uz malo političke volje mogu se početi provoditi u najkraćem mogućem roku.

“Krajnje je vrijeme da nadležni počnu slušati prijedloge naroda i raditi u interesu svih poštenih građana. Više o konkretnim mjerama i daljnjim aktivnostima javnost ćemo izvijestiti nakon sutrašnjeg sastanka”, poručili su predstavnici ove inicijative.

Podsjetimo, na Facebooku postoji stranica pod imenom “Želim normalan život u Međimurju“, gdje svakodnevno njeni pokretači objavljuju s kakvim se problemima susreću stanovnici Međimurja.

Ne propustite: