ŽELIŠ POSTATI POLICAJKA ILI POLICAJAC Jedan od uvjeta je da nisi član političke stranke, a evo i svih drugih

Planira se upis 750 polaznika/polaznica u program koji će započeti 16. rujna...

Ilustracija // Foto: MUP

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini.

Planira se upis 750 polaznika/polaznica u program koji će započeti 16. rujna, a polaznice/polaznici će se po završetku primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave, odnosno, ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe, piše Zagorje International.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, da nemaju navršenih 28 godina na dan 16. rujna 2019. godine, da imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, imaju propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, da su osobno dostojni za obavljanje policijske službe i da nisu članovi političke stranke.

Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara 33, s naznakom “Za natječaj“.

Rok za podnošenje prijave je do 31. kolovoza.

Ne propustite: