ZGUSNUT RASPORED Nogometaše Međimurja očekuju četiri utakmice u samo 10 dana

Svakako da nam je bitnije prvenstvo i koncentriramo se prvenstveno na ovu zahtjevnu utakmicu protiv BSK -a, a u Kup utakmici protiv Varaždina nema kalkulacija jer to je uvijek derbi - kazao je trener Međimurja Matija Kristić.

Slavlje nogometaša Međimurja // Foto: Tin Tomanić

Nakon remija u posljednjoj prvenstvenoj utakmici Druge HNL protiv Sesveta, pred igračima Međimurja slijedi napornih deset dana u kojima moraju odigrati dvije Kup i dvije prvenstvene utakmice.

Prvo u srijedu u 16.30 sati u okviru osmine finala Županijskog kupa u Čakovcu dočekuju Spartak iz Male Subotice.

Nakon toga, u nedjelju slijedi gostovanje kod starog poznanika, novopečenog drugoligaša BSK-a u Bijelom Brdu.

U tjednu iza toga dva su teška ispita, prvo u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa u noćnom terminu susret protiv Varaždina, a tri dana kasnije u Čakovec u sklopu 6. kola Druge HNL dolazi Lučko.

Još kada spomenemo da ponajbolji domaći napadač Mario Munivrana mora ići na operaciju meniskusa, neće biti lako nogometašima Matije Kristića .

– I ovu utakmicu protiv Sesveta odigrali smo bez Munivrane, koji sigurno nedostaje. Šteta što našu premoć u posljednjih pola sata nismo okrunili golom i pobjedom. U Kup utakmici protiv Spartaka priliku će dobiti igrači koji manje igraju. Tako ćemo pokušati rasporediti snage da optimalno odradimo ove utakmice koje su pred nama. Svakako da nam je bitnije prvenstvo i koncentriramo se prvenstveno na ovu zahtjevnu utakmicu protiv BSK -a, a u Kup utakmici protiv Varaždina nema kalkulacija jer to je uvijek derbi – kazao je trener Međimurja Matija Kristić.

Ne propustite: