‘ŽIVIMO ZAJEDNO, STARIMO KVALITETNO 3’ Likovno udruženje Ludbreg organizira izložbu slika

Kao što već i sam naziv otkriva, radi se o trećem ciklusu projekta kojemu je cilj utjecati na relativno nisku stopu uključenosti starijih osoba u život zajednice i mali broj usluga i dnevnih aktivnosti koje su prilagođene potrebama starijih osoba i umirovljenika na području šire regije Ludbrega.

Foto: Grad Ludbreg

Da slike polaznika likovnih radionica u sklopu projekta “Živimo zajedno, starimo kvalitetno 3” vide svi zainteresirani, pobrinulo se Likovno udruženje Ludbreg koje organizira izložbu slika.

Izložba će biti otvorena danas, u četvrtak, s početkom u 19 sati, u izložbenom prostoru hotela “Amalia” u Ludbregu.

“Živimo zajedno, starimo kvalitetno 3” projekt je odobren od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Kao što već i sam naziv otkriva, radi se o trećem ciklusu projekta kojemu je cilj utjecati na relativno nisku stopu uključenosti starijih osoba u život zajednice i mali broj usluga i dnevnih aktivnosti koje su prilagođene potrebama starijih osoba i umirovljenika na području šire regije Ludbrega.

Udruga umirovljenika i starijih osoba regije Ludbreg je prijavitelj projekta, a partneri na projektu su Grad Ludbreg, KUD “Anka Ošpuh” i Likovno udruženje Ludbreg.

Ne propustite: