ŽIVOTNA BORBA LEGENDARNOG SETKIJA Živi teško, povučeno i nenametljivo, a sada još mora i na neodgodivu operaciju srca

S obzirom na to da nema zdravstveno osiguranje te trošak operacije mora platiti sam, NK Tehničar odlučio je pomoći mu u plaćanju troškova operacije, predavši mu cjelokupni prihod od ulaznica sa subotnje utakmice s Pitomačom. Prilogom su se pridružili i članovi Uprave Tehničara, te Setkiju predali ukupno 1500 kuna.

Setki Šabani iz Velikog Bukovca gledateljima na utakmicama u Cvetkovcu nudi svoje kokice, čips i druge grickalice, a u ljetno doba i sladoled // Foto: Zvonimir Markač
Setki Šabani iz Velikog Bukovca gledateljima na utakmicama u Cvetkovcu nudi svoje kokice, čips i druge grickalice, a u ljetno doba i sladoled // Foto: Zvonimir Markač

Jedan od najredovitijih posjetitelja nogometnih utakmica Tehničara i juniora Slavena Belupa na Starom Bregu u Cvetkovcu popularni je Setki Šabani iz Velikog Bukovca.

Na utakmicama u Cvetkovcu redovito gledateljima nudi svoje kokice, čips i druge grickalice, a u ljetno doba i sladoled.

Setki je siromašan čovjek koji teško živi, povučen i nenametljiv, snalazi se kako zna i umije.

Na svu njegovu nevolju, sada mu je još i zdravstveno stanje narušeno, čeka ga neodgodiva operacija srca.

“S obzirom na to da nema zdravstveno osiguranje te trošak operacije mora platiti sam, NK Tehničar odlučio je pomoći mu u plaćanju troškova operacije, predavši mu cjelokupni prihod od ulaznica sa subotnje utakmice s Pitomačom. Prilogom su se pridružili i članovi Uprave Tehničara, te Setkiju predali ukupno 1500 kuna. Setkiju želimo uspješnu operaciju, brz oporavak i što skoriji povratak na Stari Breg”, istaknuto je na službenoj Facebook stranici NK Tehničara iz Cvetkovca.

Svi koji žele i mogu pomoći Setkiju da mu olakšaju ove teške životne trenutke mogu to učiniti posredstvom NK Tehničara jer on nema ni svoj račun u banci.