ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU Daruvarac je proglašen krivim, dobio je pet godina zatvora

Nepravomoćno je osuđen na pet godina bezuvjetnog zatvora. Za nanošenje teških tjelesnih ozljeda bivšoj djevojci dobio je 4,6 godina, a za prijetnje 10 mjeseci. Kazna mu je objedinjena na pet godina iza rešetaka i odmah je prebačen u zatvor.

Foto: Facebook

Zločin koji je zgrozio Hrvatsku. Darko Kovačević Daruvarac u Zadru je proglašen krivim jer je pretukao i teško ozlijedio 18-godišnju djevojku.

Nepravomoćno je osuđen na pet godina bezuvjetnog zatvora. Za nanošenje teških tjelesnih ozljeda bivšoj djevojci dobio je četiri godine i šest mjeseci, a za prijetnje 10 mjeseci. Kazna mu je objedinjena na pet godina iza rešetaka i odmah je prebačen u zatvor.

“Obrazloženje presude pročitano je iza zatvorenih vrata. “Daruvarac je na sud došao taksijem, pozdravio je okupljene novinare sa “Dobro jutro“, a na pitanje što očekuje, odgovorio je: “Ne očekujem ništa“. Majka pretučene djevojke, Ana Gurlica, na isto pitanje odgovorila je: “Pravdu.“ Daruvarac, koji se na ročištu u srijedu pojavio u pratnji novog odvjetnika, priznao je krivnju”, pišu Vijesti.hr.

Tužiteljstvo je inače tražilo kaznu od pet i pol godina.

Daruvarac je šakama gotovo zatukao mladu djevojku, i to pred desetak ljudi koji su to samo nijemo promatrali.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ne propustite: