ŽNK KOPRIVNICA Nogometašice spremne za put na međunarodni turnir u prekrasnom Mentonu

Koprivničanke su u grupi s domaćinom - francuskim Mentonom, bugarskim Plovdivom i marokanskom selekcijom U20.

Nogometašice Koprivnice u Mentonu // Foto: Facebook ŽNK Koprivnica

Nogometašice Koprivnice će već drugu godinu za redom sudjelovati na jakom međunarodnom turniru u Mentonu, prelijepom francuskom gradiću na Azurnoj obali.

Ženski nogometni turnir je pod pokroviteljstvom princa od Monaca, a ove će se godine održati 46. put.

Koprivničanke su u grupi s domaćinom – francuskim Mentonom, bugarskim Plovdivom i marokanskom selekcijom U20. Drugu skupinu čini još jedan predstavnik iz Hrvatske – ŽNK Agram zajedno s Ruskinjama iz Moskve, talijanskim klubom Baia Alassio Calcio i belgijskom ekipom St Ghislain Tertre.

Prošle su godine nogometašice Koprivnice osvojile šesto mjesto, ali ove godine imaju više iskustva i znanja.

Igračica Koprivnice Doroteja Bojko prošle je godine sudjelovala na turniru i ima samo riječi hvale za cijelu organizaciju i svoju ekipu.

– Očekujem jaku konkurenciju i teške dvoboje, ali imam očekivanja za osvajanje medalje. Napredak naših igračica se vidi iz dana u dan jer se sa željom trenira i postoji velika ljubav prema nogometu. Na prošlom turniru mi se najviše svidjelo to što smo otvorili turnir utakmicom protiv Inter Milana te što smo svaka od nas dobile veliku dozu iskustva, jer je to jaki kvalitetni međunarodni turnir. Izvan turnira mi se najviše svidjelo hlađenje mišića u moru i šetnja predivnom Azurnom obalom – istaknula je Doroteja Bojko.

Koferi su spremni za put, a djevojke putuju sutra, 29. ožujka u kasnim satima.

Ne propustite: