Županijska udruga medicinskih sestara proslavila 50. obljetnicu

Ravnatelj Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek Mato Devčić članicama HUMS-a i ostalim medicinskim sestrama poželio je još puno uspješnih i značajnih godina

Foto: kckzz.hr

U dvorani Domoljub prošli petak je proslavljena 50. obljetnica osnutka Podružnice Hrvatske udruge medicinskih sestara Koprivničko-križevačke županije.

– Kao i dosad, kroz daljnji ću se rad truditi svoje iskustvo prenijeti na mlađe generacije medicinskih sestara – rekla je na proslavi predsjednica Podružnice HUMS-a Koprivničko-križevačke županije Marina Friščić. Dodala je kako za Dan sestrinstva 2017. u Podružnici planiraju izdavanje monografije.

Ravnatelj Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek Mato Devčić članicama HUMS-a i ostalim medicinskim sestrama poželio je  još puno uspješnih i značajnih godina.

– Uloga medicinskih sestara i tehničara u zdravstvenom sustavu je vrlo visoka, a pružanje zdravstvene usluge više je nego važna i vrijedna. Želim vam svima da nađete zadovoljstvo u ovom što radite jer mislim da je to izuzetno važno u vašem poslu, kao i činjenica da se posao koji vi radite ne može raditi bez ljubavi – istaknuo je župan Darko Koren.

Prisutne je pozdravio te njihov rad pohvalio i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Koprivnice, Mišel Jakšić. Pokrovitelji proslave bilsi su Koprivničko-križevačka županija i Opća bolnica Dr. Tomislav Bardek.

Ne propustite: