ŽUPANIJSKI KUP Kloštrani zabili prvi gol Cvetkovčanima u službenim utakmicama ove sezone, ali to im nije bilo dovoljno

Tehničar je poveo krajem prvog dijela lijepim golom Lovreka, a domaćin je sredinom drugog dijela izjednačio još jednim lijepim golom, ovaj put Šandrovčana. Tehničar je bio bolja momčad na terenu, propustio nekoliko izglednih prilika pa se pobjednik i momčad koja ide u četvrtinu finala Kupa odlučivao udarcima s bijele točke.

Kruno Lovrek, igrač Tehničara // Foto: Zvonimir Markač
Kruno Lovrek, igrač Tehničara // Foto: Zvonimir Markač

Tehničar iz Cvetkovca plasirao se u četvrtfinale Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

Na uvijek neugodnom gostovanju u Kloštru Podravskom momčad Romana Sovića slavila je nakon jedanaesteraca rezultatom 5:4. U regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1.

Očekivano, teška i zanimljiva utakmica igrala se između dvaju hrvatskih četvrtoligaša.

Tehničar je poveo krajem prvog dijela lijepim golom Lovreka, a domaćin je sredinom drugog dijela izjednačio još jednim lijepim golom, ovaj put Šandrovčana.

Tehničar je bio bolja momčad na terenu, propustio nekoliko izglednih prilika pa se pobjednik i momčad koja ide u četvrtinu finala Kupa odlučivao udarcima s bijele točke.

Tehničar je bio precizniji i imao više sreće i zasluženo prošao dalje.

Cvetkovčanima je to prvi primljeni gol u službenim utakmicama ove sezone, u prvenstvu im je ta rubrika na nuli, pa Kloštrani u ovom teškom trenutku za njih mogu biti ponosni što su im baš oni uspjeli zabiti barem jedan.

Ne propustite: