Utorak, 30. travnja 2024.

Na društvenoj mreži uživo prenosio kako iz automatske puške puca u prometni znak

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

- Oglas -

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te oštećenja tuđe stvari.

Sumnja se da je osumnjičeni na nezakonitom tržištu nabavio automatsku pušku marke crvena zastava s pripadajućim okvirom i streljivom te je 1. veljače 2023. godine u večernjim satima objavio video, odnosno prijenos uživo na društvenoj mreži u kojem je prikazao kako iz navedene puške ispaljuje više hitaca u prometni znak za usmjeravanje prometa koji se nalazi na području Dubrave.

Prometni znak
Oštećeni prometni znak u Dubravi // Foto: PU zagrebačka

Tom prilikom je oštetio navedeni znak na način da je nastalo više rupa od streljiva. Potom je pušku iz koje je prethodno pucao odbacio u dvorište obližnje kuće.

- Oglas -

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti