Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Nadaleko poznati koprivnički restoran slavi 20. rođendan

Kalimero priča započela je davne 2000. godine, u koprivničkoj Starogradskoj ulici, samo nekoliko koraka dalje od današnje lokacije gdje su se prožimali prvi mirisi njihove hrane, prve pizze iz krušne peći, njihove prve hrskave korice…

- Oglas -

Popularni koprivnički restoran Kalimero u vlasništvu Zorana Pehneca proslavio je u nedjelju, 13. prosinca, svoj 20. rođendan.

Iako u potpuno drugačijim okolnostima, rođendanske čestitke stižu sa svih strana pa se im tako i mi pridružujemo i želimo još puno, puno uspješnih godina rada našem Kalimeru.

Kalimero priča započela je davne 2000. godine, u Starogradskoj ulici, samo nekoliko koraka dalje od današnje lokacije gdje su se prožimali prvi mirisi njihove hrane, prve pizze iz krušne peći, njihove prve hrskave korice…

- Oglas -

Prvi recepti neumorno su se unaprjeđivali i nakon nekoliko godina Kalimero obitelj se proširila pa su uskočili i u veći prostor. Prije dvije i pol godine Kalimero je zasjao i u potpuno novom i modernijem ruhu.

“Uvijek vođeni s velikom gurmanskom strašću i ljubavlju, Kalimero je ponosan plod našeg rada i zato vam ovim putem svima zahvaljujemo na neiscrpnoj podršci u ovim vremenima kada smo vrata restorana za vrijeme pandemije odlučili ostaviti ‘uspavanima’ s ključićem oko vrata, čekajući buđenje iz samo, vjerujemo, još jednog ‘lošeg sna’. Šaljemo vam puno pozdrava, mašemo vam kroz male Kalimero prozorčiće i šaljemo poruku – ostanite nam zdravi. Nakon cijele ove situacije, vjerujemo da ćemo opet svi grickati zajedno kao u dobra stara vremena”, poručili su iz restorana Kalimero, koji je postao sinonim za ukusnu pizzu u Koprivnici i šire.

Gostima je, osim predivnog interijera, na ponudi veliki izbor ukusnih jela – pizze iz krušne peći, meksička kuhinja, tradicionalna domaća jela s roštilja, piletina, lignje i slastice. U ponudi su i specijaliteti svjetskih kuhinja pripremljeni od uvijek svježih i pomno odabranih namirnica.

Bogato začinjena meksička kuhinja pruža rapsodiju okusa u slasnom izdanju, a domaća jela golicaju i najtvrdoglavije nepce, dok jela s ribljeg jelovnika pružaju ukusan osjećaj divnog Mediterana.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti