Srijeda, 26. siječnja 2022.

Automobilom udario pješaka i ostavio ga teško ozlijeđenog da leži, ali nije se izvukao! Policija ga je pronašla

59-godišnjak je uslijed nepropisnog obilaženja osobnim automobilom udario 72-godišnjaka koji je kraj sebe gurao bicikl uz desni rub kolnika

Preporučujemo

U nedjelju oko 16 sati u Velikoj Horvatskoj u Krapinsko-zagorskoj županiji došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.

Postupanjem policije utvrđeno je kako je prometnu nesreću prouzročio 59-godišnjak koji je uslijed nepropisnog obilaženja osobnim automobilom udario pješaka, 72-godišnjaka koji je kraj sebe gurao bicikl uz desni rub kolnika te je od siline udarca, zajedno s biciklom, odbačen van kolnika, priopćila je Policijska uprava krapinsko-zagorska.

Nakon prometne nesreće vozač osobnog automobila napustio je mjesto događaja, pješaku nije pružio liječničku pomoć, niti je o tome odmah obavijestio najbližu zdravstvenu ustanovu i policijsku postaju.

Kako je izvijestila PU krapinsko-zagorska, ozlijeđeni 72-godišnji pješak vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.

- Advertisement -

Najnovije objave