Petak, 19. srpnja 2024.

Divljao po cesti da bi ga na kraju policajci spašavali iz zapaljenog auta

Vozilo su pronašli zaustavljeno na livadi u blizini Ulice Vladimira Nazora. Kod približavanja vozilu, ispod vozila se vidio plamen, a kako vozač nije reagirao, policijski službenici su brzom reakcijom izvukli vozača iz vozila

- Oglas -

U petak, 18. lipnja oko 11 sati i 50 minuta, postupajući po dojavi građana da vozač s vozilom luduje po cesti iz Čakovca prema Mihovljanu, policijski službenici su u Mihovljanu, Sportskoj ulici krenuli u potjeru za vozilom.

Vozilo su pronašli zaustavljeno na livadi u blizini Ulice Vladimira Nazora. Kod približavanja vozilu, ispod vozila se vidio plamen, a kako vozač nije reagirao, policijski službenici su brzom reakcijom izvukli vozača iz vozila, dok je iz vozila izašao i pas. Nakon toga cijelo vozilo je zahvatio plamen te je vozilo u potpunosti izgorjelo iako su ubrzo na teren stigli vatrogasci javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca.

Kasnije je utvrđeno da je vozač 25-godišnjak s područja grada Čakovca, za kojeg je utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,97 g/kg te je potom uhićen.
Vozač će biti prekršajno sankcioniran, a kazna je 10.000 kuna i oduzimanje vozačke dozvole „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti