Petak, 1. prosinca 2023.

Evo kada će se vršiti upis djece u dječji vrtić Vrapčić u Goli

Na inicijalni razgovor bit će pozvani oni roditelji/skrbnici i djeca u čijem slučaju stručna služba procijeni da ga je potrebno provesti

- Advertisement -

Obavještavaju se roditelji/skrbnici da će se predaja dokumentacije za upis djeteta u dječji vrtić Vrapčić provoditi, od 18. svibnja do 29. svibnja.

Dokumentacija se šalje isključivo poštom na adresu – Dječji vrtić Vrapčić, Mihovila Pavleka Miškine 1, 48316 Đelekovec s naznakom Upis djeteta u Dječji vrtić Vrapčić.

Uz svu dokumentaciju koja se odnosi na status djeteta i roditelja/skrbnika (navedena u Zahtjevu), obavezno je potrebno detaljno i istinito popuniti i poslati:

- Advertisement -

– zahtjev za upis djeteta u Dječji vrtić Vrapčić

– obrazac za inicijalni razgovor

– suglasnost o obradi osobnih podataka

Posebno je potrebno pročitati Pravilnik o upisu djece u dječji vrtić Vrapčić.

Priložena dokumentacija treba biti valjana i kompletna. Nepotpuna dokumentacija neće se razmatrati. Dobiveni redni broj (šifru) djeteta pod kojim će se moći pratiti rezultati upisa bit će poslan SMS porukom.

- Advertisement -

Na inicijalni razgovor bit će pozvani oni roditelji/skrbnici i djeca u čijem slučaju stručna služba procijeni da ga je potrebno provesti.

Roditelji/skrbnici čija se djeca nalaze na listi čekanja dužni su ponovno pristupiti postupku upisa djece u Dječji vrtić Vrapčić s dokumentacijom najnovijeg datuma.

– Roditelji/skrbnici čije je dijete smješteno u područni objekt izvan mjesta prebivališta moraju podnijeti samo zahtjev za upis djeteta u vrtić u predviđenom periodu kako bi se dijete od 1. rujna nove pedagoške godine premjestilo u željeni objekt – istaknula je ravnateljica dječjeg vrtića Vrapčić Sanela Brgles.

Svi detalji nalaze se u priloženoj javnoj objavi upisa za svaki područni objekt, a za sva pitanja može se nazvati na broj, 048/831-492.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti