Subota, 26. studenoga 2022.

FOTO Fire Body by Andrea: inovativna tehnologija savršena za skidanje celulita i masnih naslaga stigla u Koprivnicu

Uređaji kakvi su u ovom salonu predstavljaju jednu od fitness revolucija zato što, kombinirajući tjelesnu aktivnost s vakuumom i infracrvenom tehnologijom, korisnik uređaja u kratkom roku može postići zadivljujuće rezultate

Preporučujemo

Nova inovativna tehnologija savršena za skidanje celulita i masnih naslaga prvi put stigla je u Koprivnicu. Naime, u samom središtu grada, na Trgu bana Josipa Jelačića 8a, otvoren je fitness centar Fire Body by Andrea. Uz vlasnicu i njezine suradnice moći ćete vrlo brzo tjelesno napredovati pomoću VacuTherm Body Space uređaja.

VacuTherm Body Space su uređaji koji omogućavaju svim korisnicima da brže i lakše postignu svoje ciljeve. Inače, ti uređaji predstavljaju jednu od fitness revolucija zato što, kombinirajući tjelesnu aktivnost s vakuumom i infracrvenom tehnologijom, korisnik uređaja u kratkom roku može postići zadivljujuće rezultate.

Salon je namijenjen za sve ljude s prekomjernom tjelesnom težinom, za sve rekreativce i sportaše. Riječ je o inovativnom obliku aerobnog treninga koji se bazira na kardio treninzima. Dakle, njihove trake, bicikl i roleri nisu klasični, već su potpuno nešto novo.

“Svaka traka i bicikl u sebi sadrže vakuumsku i infracrvenu tehnologiju. Vakuum tehnologija dodatno djeluje tako da potakne protok krvi i limfe. Poboljšava cirkulaciju trupa i donjih ekstremiteta što su regije sklone skladištenju masnog tkiva. Vakuum omogućava učinkovito sagorijevanje masnih naslaga u području trbuha, bedara i stražnjice, dok infracrveno svjetlo prodire duboku u tkivo djelujući na više razina. Potiče obnovu kože, čini je čvršćom i daje ugodan osjećaj topline”, ističe vlasnica salona Andrea Čanađija, inače bivša rukometašica Podravke Vegete i supruga Darija Čanađije, bivšeg igrača Slavena Belupa, koji već više od godinu dana igra u Norveškoj.

Dario i Andrea Čanađija
Dario i Andrea Čanađija // Foto: Luka Krušec / LuMedia

Za kraj tretmana, dodaje, klijentima ostaje da isprobaju “Fire body roll” ili kako ga korisnici nazivaju ‘”ubojica celulita”, uređaj koji pomaže u izbacivanju viška vode koja se skuplja u tkivima, zglobovima i krvnim žilama.

“Uređaj u sebi sadrži infracrveno svijetlo koje zagrijava tkivo, mišiće, kosti i zglobove čime se ubrzava protok krvi i limfe. Na ovom uređaju možete napraviti kompletnu masažu tijela. Potrebno je istaknuti da sprave nisu samo za osobe s prekomjernom težinom nego za sve rekreativce, profesionalne sportaše i sve one koji žele poboljšati životne navike i živjeti zdravijim životom. U ponudi još imamo Tesla Bodysculpt i limfnu drenažu cijelog tijela, najmoderniju tehnologija za oblikovanje tijela”, kaže Andrea.

Moderni uređaji u fitness centru Fire Body by Andrea
Moderni uređaji u fitness centru Fire Body by Andrea // Foto: Luka Krušec / LuMedia

Tesla Bodysculpt tretman pomaže kod izgradnje mišića i oblikovanja vašeg tijela. Dodatna HIFEM energija prodire dublje od struje koja se koristi na nekim drugim aparatima i uzrokuje snažne, supramaksimalne kontrakcije, koje izgrađuju novu mišićnu masu, a posljedično nestaje i mast. Idealan je za izgradnju mišića i topljenje masnih naslaga, a idealan je za područje ruku, nogu, trbuha i stražnjice.

Limfna drenaža je terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela, kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Vlasnica Andrea otkrila nam je i kako to da se upustila u ovaj projekt.

“Kako sam ja bivša rukometašica, a muž se i dalje bavi nogometom na profesionalnoj razini, znamo koliko je važno ostati aktivan i vježbati te sam shvatila i vidjela kako je sve veći broj pretilih ljudi i koliko je pretilost uzrok i poticaj za nastanak mnogih bolesti. Nakon prestanka rukometne karijere, tražila sam kako ostati povezana sa sportom i vježbanjem i pronašla sam zajedno sa suprugom posao u kojem to mogu ostvariti. Otvorili smo prvi salon u Bjelovaru te smo se odlučili i za Koprivnicu iz dosta razloga. Oboje smo igrali u Koprivnici rukomet i nogomet, prošli srednju školu i upoznali se, a u Koprivnici imamo i jako puno prijatelja. Drago mi je da ću sa svojim iskustvom iz profesionalnog sporta na najvišim razinama i s iskustvom rada salona u Bjelovaru pomoći i ljudima u Koprivnici da ostanu aktivni i uputiti ih na zdravi način života”, otkrila nam je ona.

Inače, fitness centar Fire Body by Andrea u Koprivnici ovog je tjedna i službeno započeo s radom, nakon što je prošlog petka održana mala svečanost povodom otvorenja.

“Dođite na svoj prvi neobvezujući i besplatan trening. Uživajte u treningu na inovativan način”, zaključila je vlasnica Andrea, uz napomenu da je za sve termine potrebna rezervacija.

Svoj termin možete rezervirati pozivom na broj 099/583-83-86, porukom na njihovoj Facebook stranici ili putem njihove internetske stranice, gdje uostalom možete saznati i puno više o njihovom radu.

Foto: Luka Krušec / LuMedia

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti