Petak, 25. lipnja 2021.

FOTO Ne propustite pogledati sjajnu godišnju izložbu Križevačkog likovnog kruga

Usprkos pandemiji koronavirusa Križevački likovni krug zadržao je svoju vitalnost i stalno prisustvo na likovnoj sceni u Križevcima

Preporučujemo

U prostoru križevačke knjižnice Franjo Marković u utorak je otvorena godišnja izložba članica i članova Križevačkog likovnog kruga.

Ispred knjižnice okupljene je pozdravila knjižničarka Maja Petračija, a predsjednica Križevačkog likovnog kruga Marijana Šatrak istaknula je kako svoje radove izlaže 32 člana KLK-a te zahvalila knjižnici na ustupanju prostora za potrebe izložbe i svima na suradnji.

Otvorenje izložbe Križevačkog likovnog kruga

O radovima je govorio Zoran Homen koji je napomenuo kako je usprkos pandemiji koronavirusa Križevački likovni krug zadržao svoju vitalnost i stalno prisustvo na likovnoj sceni u Križevcima.

Otvorenje izložbe Križevačkog likovnog kruga

Izložbu je otvorenom proglasio pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel uz čestitke svim članicama i članovima na trudu i radu u ovim izazovnim vremenima.

Godišnja izložba Križevačkog likovnog kruga održava se pod pokroviteljstvom Grada Križevaca, a može se pogledati u radno vrijeme knjižnice do 11. srpnja.

Foto: Grad Križevci

Najnovije objave