Ponedjeljak, 25. listopada 2021.

FOTO Stravični prizori s mjesta sudara dvaju teretnih vlakova kraj Križevaca

Glasnogovornica policije Ivana Šeničnjak potvrdila je da su dvije osobe s još nepoznatom težinom ozljeda prevezene u bolnicu te da su na terenu policija, vatrogasci i vozila hitne pomoći

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, jutros nešto prije 5 sati kod Majurca nedaleko od Križevaca došlo je do sudara teretnih vlakova.

Vlakovi su vozili iz smjera Križevaca prema Koprivnici, a Glas Podravine neslužbeno doznaje kako je najvjerojatnije jedan od vlakova ostao u kvaru zbog čega se drugi u njega zabio.

Sudar teretnih vlakova
Sudar teretnih vlakova // Foto: Facebook

Glasnogovornica policije Ivana Šeničnjak ove navode još nije potvrdila, ali je potvrdila da su dvije osobe s još nepoznatom težinom ozljeda prevezene u bolnicu te da su na terenu policija, vatrogasci i vozila hitne pomoći.

Trenutačno je zatvorena županijska cesta ŽC Trema Grubiševo – Lemeš Križevački, a promet se preusmjerava cestom Sveti Ivan Žabno – Križevci.

Iz HŽ-a su, pak, priopćili da je zbog sudara teretnih vlakova željeznički promet na relaciji Lepavina – Križevci u prekidu najmanje 48 sati, a putnike mole za strpljenje.

Foto: Ivan Brkić (Glas Podravine)

Najnovije objave