Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

Jeste li ga vidjeli? Traje potraga za nestalim Matijom Horvatom iz Sesveta Ludbreških

U subotu od ranog jutra nastavlja se intenzivno traganje te su u potragu uz policijske službenike, uključeni i pripadnici HGSS-a Stanice Varaždin i vatrogasci VZO Veliki Bukovec, Mali Bukovec i Sveti Đurđ

- Advertisement -

U petak, 4. lipnja, u 18 sati, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, zaprimili su prijavu nestanka Matije Horvata, rođenog 26. siječnja 1996. godine u Varaždinu.

Prema prijavi, on se u petak oko 7 sati udaljio s adrese stanovanja u Sesvetama Ludbreškim, i to s osobnim vozilom marke Fiat Punto.

Odmah po zaprimanju dojave, policijski su službenici poduzeli žurne mjere traganja te je vozilo pronađeno navečer oko 20 sati na kanalu HE Dubrava u Dubovici, dok se za nestalom osobom traga i dalje.

- Advertisement -

U subotu od ranog jutra nastavlja se intenzivno traganje te su u potragu uz policijske službenike, uključeni i pripadnici HGSS-a Stanice Varaždin i vatrogasci VZO Veliki Bukovec, Mali Bukovec i Sveti Đurđ.

Nestala je osoba u trenutku odlaska od kuće bila odjevena u bijelu majicu s crnim crticama i plave traperice te obuvena u crne kožne tenisice.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr“, priopćili su iz Policijske uprave varaždinske.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti