Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

Jeste li ju vidjeli? Traje intenzivna potraga za nestalom Mirjanom Balažinec

Prema prijavi, ona se u ponedjeljak između 10.30 i 16 sati udaljila s adrese stanovanja u Donjoj Poljani u nepoznato i nakon toga joj se gubi svaki trag

- Advertisement -

U ponedjeljak, 15. ožujka, policajci su u Novom Marofu zaprimili prijavu nestanka Mirjane Balažinec rođene 7. rujna 1961. godine u Ludbregu.

Prema prijavi, ona se istog dana između 10.30 i 16 sati udaljila s adrese stanovanja u Donjoj Poljani u nepoznato i nakon toga joj se gubi svaki trag.

Mirjana Balažinec visoka je oko 165 centimetara, srednje je tjelesne građe i prosjede kratke kose. Na sebi je u trenutku nestanka najvjerojatnije imala smeđi kaput srednje dužine i donji dio trenirke crne boje, dok je na nogama imala obuvene crne gležnjače.

- Advertisement -

Policajci poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska nestale osobe te je u tijeku pregled područja u blizini mjesta stanovanja, zajedno s pripadnicima HGSS-a i vatrogascima lokalnih vatrogasnih društava.

Mole se svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da žurno obavijeste policiju na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba – https://nestali.gov.hr/nestale-osobe-403/403?osoba_id=10494

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti