Petak, 1. prosinca 2023.

Međimurci dogovorili jedinstvenu cijenu ulaznica za utakmice Prve županijske lige

Govorilo se i o trajanju liječničkih pregleda koji je važeći šest mjeseci, a po raspravi klubova trebao bi vrijediti godinu dana

- Advertisement -

U prostoriji Gradskih bazena ‘Marija Ružić’ u Čakovcu održani su plenumi klubova I. Međimurske lige i obje skupine A i B II. Međimurske lige, izvještavaju Međimurske novine.

Plenum je vodio povjerenik za natjecanje Darko Jambrović, uz njega su ispred Međimurskog nogometnog saveza bili još i predsjednik MNS Kristijan Antolović, dopredsjednik MNS i predsjednik Natjecateljske komisije Mišel Ganzer i instruktor za mlade MNS Damir Lepen Jurak. Kod I. Međimurske lige najviše se raspravljalo o načinu snimanja utakmica od strane pojedinih klubova.

Potaknulo se i pitanje cijena ulaznica na utakmicama koja je ista već dugi niz godina, a nažalost troškovi života su nemilosrdno rasli. Jednoglasnom odlukom klubova I Međimurske lige od proljetnog dijela natjecanja cijena ulaznice biti će 30 kuna.

- Advertisement -

Govorilo se i o trajanju liječničkih pregleda koji je važeći šest mjeseci, a po raspravi klubova trebao bi vrijediti godinu dana.

Kako se puno raspravlja o novom sustavu natjecanja, klubovima je prenijeto kakav ih scenarij čeka u proljetnom dijelu natjecanja. Klubovi su također upozoreni da obrate pozornost na kazne igračima, tri opomene ili broj određenih utakmica, priopćili su iz Međimurskog nogometnog saveza.

Datumi početka proljetnog dijela prvenstva:

I MEĐIMURSKA LIGA – 05/06.03.2022.
II MEĐIMURSKA LIGA – 12/13.03.2022.
III MEĐIMURSKA LIGA I VETERANI – 26/27/28.03.2022.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti