Utorak, 26. listopada 2021.

Mladić autom udario i teško ozlijedo starijeg biciklistu pa pobjegao

Vozač automobila udaljio se s mjesta događaja bez zaustavljanja odnosno nije ostao na mjestu prometne nesreće niti je pružio pomoć ozlijeđenoj osobi

Preporučujemo

U četvrtak, 23. rujna 2021. godine oko 20.50 sati u Strmcu Samoborskom, 19-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Ulice kralja Tomislava, a da nije prilagodio brzinu kretanja svoga vozila osobina i stanju ceste, vidljivosti,  atmosferskim prilikama te gustoći prometa tako da vozilo može pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom.

U jednom trenutku, 19-godišnjak je vozilom naletio na 75-godišnjeg biciklistu koji je zajedno s biciklom od siline udarca odbačen u odvodni kanal, dok se vozač automobila udaljio s mjesta događaja bez zaustavljanja odnosno nije ostao na mjestu prometne nesreće niti je pružio pomoć ozlijeđenoj osobi, dok o događaju nije obavijestio policiju.

Liječničku pomoć vozaču bicikla je pružena u KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok su  policijski službenici oko 21.45 sati pronašli vozača automobila kod kojeg je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,35 g/kg. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Najnovije objave