Srijeda, 22. ožujka 2023.

Mladost iz Molvi bila je aktivna u zimskom prijelaznom roku, evo svih transfera

Cilj nam je do kraja sezone ostati u sredini tablice te davati što više prilika mlađim igračima iz naše škole nogometa, istaknuo je tajnik kluba Josip Kolar

Preporučujemo

Nogometaši Mladosti iz Molvi u drugi dio sezone u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica ulaze sa šestog mjesta na prvenstvenoj ljestvici i 18 osvojenih bodova.

U zimskom prijelaznom roku molvarska momčad doživjela je određene promjene. Bilo je i odlazaka i dolazaka.

U klub su došli ili su se vratili Ivan Kokša (Prekodravac Ždala), Stefan Kiš (Graničar Novo Virje), Marin Palaić (Ferdinandovac), Nikola Stanković (Brezovica Zagreb), Hrvoje Turčić (Podravac Virje) i trener Siniša Budja.

S druge strane, u Mladosti više nisu Dino Bajsić i Sandro Vidojević, koji su prešli u redove Bilogore iz Kapele, Ivan Zvonimir Kos (Prečko Zagreb), Dino Vršić (Međimurje Čakovec) i trener Ante Jeličić.

Molvarci su u pripremama odigrali četiri prijateljske utakmice. Protiv Brezovca su na umjetnoj travi stadiona u Bjelovaru remizirali 1:1, potom su u Molvama s 2:0 pobijedili Rovišće i izgubili s 4:1 od juniora Radnika Križevci, a u generali pred drugi dio prvenstva Mladost je u Virju s čak 4:1 pobijedila trećeligaša Podravac u Virju.

– Pripreme su prošle u redu, a najvažnije je da nije bilo ozbiljnijih ozljeda. U dobrom raspoloženju očekujemo nastavak prvenstva i subotnju utakmicu (15.30 sati, op.a.) u Suhopolju – istaknuo je Josip Kolar, tajnik molvarske Mladosti.

Otkrio nam je i ciljeve kluba u proljeće…

– Cilj nam je do kraja sezone ostati u sredini tablice te davati što više prilika mlađim igračima iz naše škole nogometa – naglasio je Kolar.

Dodajmo i da su mlade selekcije Mladosti također krenule s treninzima te igraju prijateljske utakmice do početka drugog dijela u svojim ligama.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti