Utorak, 18. siječnja 2022.

Mortus pijan zahvatio rubnjak pa se zabio u auto iz drugog smjera, dvije osobe hitno prevezene u bolnicu

Da bi stvari bile gore, bio je pod utjecajem alkohola od 2,78 promila i automobilom Kia koprivničke registarske oznake skrivio je užasnu nesreću

Preporučujemo

U četvrtak, 28. listopada, oko 19.45 sati, u Koprivnici na Peteranskoj cesti 32-godišnji vozač je upravljao prije položenog vozačkog ispita.

Da bi stvari bile gore, bio je pod utjecajem alkohola od 2,78 promila i automobilom Kia koprivničke registarske oznake, krećući se u smjeru Ulice Čarda, skrivio je užasnu nesreću.

Uslijed nepropisnog kretanja prednjim pneumatikom osobnog automobila zahvatio je rubni kamen nogostupa, prešao na suprotnu stranu kolnika te prednjom stranom vozila udario u prednji dio osobnog automobila Citroen koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 40-godišnji vozač u smjeru kružnog toka Peteranske ceste.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 27-godišnji putnik iz osobnog automobila Kia i 33-godišnja putnica iz osobnog automobila Citroen. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.

- Advertisement -

Najnovije objave