Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Motociklist nepropisno pretjecao pa izazvao prometnu nesreću, teško je ozlijeđen

Dok je pretjecao, na desni bočni dio motocikla prednjim lijevim dijelom vozila, naletio je automobil kojim je upravljala 53-godišnjakinja

Preporučujemo

U četvrtak, 24. lipnja, oko 14.45 sati, 32-godišnjak je upravljao motociklom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Gračanskom cestom u smjeru sjevera.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Gračec, iako ne smije, pretjecao je vozilo ispred sebe s lijeve strane, krećući se pritom dijelom kolnika koji je namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera.

Tom prilikom, dok je nepropisno pretjecao, na desni bočni dio motocikla prednjim lijevim dijelom vozila, naletio je osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 53-godišnjakinja, a koja se kretala ispred navedenog vozila istim dijelom kolnika u istom smjeru, a u trenutku nesreće u raskrižju skretala ulijevo prema kolniku Ulice Gračec.

Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist, a liječnička pomoć mu je pružena u Klinici za traumatologiju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti