Subota, 1. travnja 2023.

Nadaleko poznati koprivnički restoran slavi 20. rođendan

Kalimero priča započela je davne 2000. godine, u koprivničkoj Starogradskoj ulici, samo nekoliko koraka dalje od današnje lokacije gdje su se prožimali prvi mirisi njihove hrane, prve pizze iz krušne peći, njihove prve hrskave korice…

Preporučujemo

Popularni koprivnički restoran Kalimero u vlasništvu Zorana Pehneca proslavio je u nedjelju, 13. prosinca, svoj 20. rođendan.

Iako u potpuno drugačijim okolnostima, rođendanske čestitke stižu sa svih strana pa se im tako i mi pridružujemo i želimo još puno, puno uspješnih godina rada našem Kalimeru.

Kalimero priča započela je davne 2000. godine, u Starogradskoj ulici, samo nekoliko koraka dalje od današnje lokacije gdje su se prožimali prvi mirisi njihove hrane, prve pizze iz krušne peći, njihove prve hrskave korice…

Prvi recepti neumorno su se unaprjeđivali i nakon nekoliko godina Kalimero obitelj se proširila pa su uskočili i u veći prostor. Prije dvije i pol godine Kalimero je zasjao i u potpuno novom i modernijem ruhu.

“Uvijek vođeni s velikom gurmanskom strašću i ljubavlju, Kalimero je ponosan plod našeg rada i zato vam ovim putem svima zahvaljujemo na neiscrpnoj podršci u ovim vremenima kada smo vrata restorana za vrijeme pandemije odlučili ostaviti ‘uspavanima’ s ključićem oko vrata, čekajući buđenje iz samo, vjerujemo, još jednog ‘lošeg sna’. Šaljemo vam puno pozdrava, mašemo vam kroz male Kalimero prozorčiće i šaljemo poruku – ostanite nam zdravi. Nakon cijele ove situacije, vjerujemo da ćemo opet svi grickati zajedno kao u dobra stara vremena”, poručili su iz restorana Kalimero, koji je postao sinonim za ukusnu pizzu u Koprivnici i šire.

Gostima je, osim predivnog interijera, na ponudi veliki izbor ukusnih jela – pizze iz krušne peći, meksička kuhinja, tradicionalna domaća jela s roštilja, piletina, lignje i slastice. U ponudi su i specijaliteti svjetskih kuhinja pripremljeni od uvijek svježih i pomno odabranih namirnica.

Bogato začinjena meksička kuhinja pruža rapsodiju okusa u slasnom izdanju, a domaća jela golicaju i najtvrdoglavije nepce, dok jela s ribljeg jelovnika pružaju ukusan osjećaj divnog Mediterana.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti