Srijeda, 1. prosinca 2021.

NAGRADNJAČA Evo kome Lava centar naše Marice Korolije daruje prekrasne šalice

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

Preporučujemo

Svojom iskrenošću, poštenjem, trudom i zalaganjem Marica Korolija iz Novigrada Podravskog kraj Koprivnice osvojila je ne samo naša, nego i srca cijele nacije. Iako na kraju nije odnijela pobjedu, ona je prava pobjednica. U RTL-ovu showu “Život na vagi” uspjela je skinuti nevjerojatnih 52,3 kilograma, a to je čak 39 posto tjelesne mase.

Život joj se sada pomalo vraća u normalu i u sklopu Veselog prosinca na portalu Klikaj.hr odlučila je našim vjernim čitateljima darovati predivne šalice s imenom ili natpisom po izboru koje izrađuje njezina tvrtka Lava centar.

Za vas je osigurala 2 x 2 prekrasne šalice. Idealan božićni poklon, zar ne?

Lava centar možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici i saznati kakve sve genijalne proizvode nude. Među ostalim, omogućuju vam tiskanje fotografija/teksta po želji na mnogobrojnim artiklima (majice, šalice, hoodice, puzzle, podložak za miš, limeni lončići, jastuci, magični jastuci, tablice, letki, vizitke, plakati, kišobrani…). Narudžbe je moguće poslati u inbox na njihovoj Facebook stranici, na Instagram Lava centra ili preko WhatsApp / Viber na 091 603 8631. Riječ je o AAA+ kvaliteti, a dostava je unutar 72 sata. Važno je naglasiti da dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i šire.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Dominik Brljak i Kristina Ivancic

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Najnovije objave