Srijeda, 1. prosinca 2021.

NAGRADNJAČA Lava centar naše Marice Korolije daruje vam prekrasne šalice

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Naša nagradnjača traje do ponedjeljka, 14. prosinca, nakon čega ćemo objaviti pobjednike...

Preporučujemo

Svojom iskrenošću, poštenjem, trudom i zalaganjem Marica Korolija iz Novigrada Podravskog kraj Koprivnice osvojila je ne samo naša, nego i srca cijele nacije. Iako na kraju nije odnijela pobjedu, ona je prava pobjednica. U RTL-ovu showu “Život na vagi” uspjela je skinuti nevjerojatnih 52,3 kilograma, a to je čak 39 posto tjelesne mase.

Život joj se sada pomalo vraća u normalu i u sklopu Veselog prosinca na portalu Klikaj.hr odlučila je našim vjernim čitateljima darovati predivne šalice s imenom ili natpisom po izboru koje izrađuje njezina tvrtka Lava centar.

Za vas je osigurala 2 x 2 prekrasne šalice. Idealan božićni poklon, zar ne?

Lava centar možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici i saznati kakve sve genijalne proizvode nude. Među ostalim, omogućuju vam tiskanje fotografija/teksta po želji na mnogobrojnim artiklima (majice, šalice, hoodice, puzzle, podložak za miš, limeni lončići, jastuci, magični jastuci, tablice, letki, vizitke, plakati, kišobrani…). Narudžbe je moguće poslati u inbox na njihovoj Facebook stranici, na Instagram Lava centra ili preko WhatsApp / Viber na 091 603 8631. Riječ je o AAA+ kvaliteti, a dostava je unutar 72 sata. Važno je naglasiti da dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i šire.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Naša nagradnjača traje do ponedjeljka, 14. prosinca, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Lava centar. Morate ju napisati u komentaru na Facebooku.

Sretno svima!

Marica Korolija u velikom finalu showa 'Život na vagi'
Marica Korolija u velikom finalu showa ‘Život na vagi’ // Foto: RTL

Najnovije objave