Subota, 2. prosinca 2023.

Ne propustite koncert ‘Kaj je ono mesečina?’ Rajnarda Hraščanca u koprivničkom Domoljubu

Na programu će se naći kompozicije hrvatskih skladatelja i pjesme kajkavskog govornog područja u suvremenim aranžmanima

- Advertisement -

Koprivnički glazbenik Rajnard Hraščanec će uz klavirsku pratnju Marina Hraščanca i Nikole Milosavljevića na klarinetu u koprivničkoj dvorani Domoljub u utorak, 21. studenoga, održati koncert pod nazivom ‘Kaj je ono mesečina?’.

Na programu će se naći kompozicije hrvatskih skladatelja i pjesme kajkavskog govornog područja u suvremenim aranžmanima.

Koncert počinje u 19.30 sati, a ulaz je slobodan.

- Advertisement -

Ulaznice su dostupne na blagajni Domoljuba.

Rajnard je završio studij opernog pjevanja na Kraljevskoj glazbenoj akademiji u Manchesteru (Royal Northern College of Music, Manchester) u klasi renomiranog baritona Quentina Hayesa.

U Velikoj Britaniji ostvario je uloge u operi Francis Poulenca ‘Dialogues des Carmélites’ te u operi G. C. Menottija ‘The Medium’.

Sudionik je multidisciplinarnog umjetničkog projekta i rezidencije ‘Musicville Green Opera’ koji dovodi mlade umjetnike i njihove mentore zajedno na tri ruralne lokacije u Sloveniji, Austriji i Hrvatskoj.

Osim klasičnog solo pjevanja, aktivno se bavi i jazzom, istražuje različite pjevačke tehnike kroz fuziju raznih žanrova te sudjeluje i u internet projektu Moonlight Sessions.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti