Nedjelja, 2. travnja 2023.

Očajna obitelj moli za pomoć: ‘Gladni smo, završit ćemo i na ulici s troje male djece’

Ne znamo više kome da se obratimo nego javnosti, vjerujem da će nam naši dragi građani pomoći, rekla je teško bolesna Suzana Kiralj Šečić

Preporučujemo

U ovim teškim vremenima mnogima nije lako, no postoje i oni kojima je teže od drugih.

Jedan od takvih primjera je i obitelj s troje male djece iz Sesveta, koja je u potrebi za hranom, pelenama i drugim higijenskim potrepštinama.

Suzana Kiralj Šečić sa suprugom i troje male djece živi od njene invalidnine koja iznosi 800 kn te primaju naknadu za mjeru ‘roditelj-odgajatelj’.

– Jako nam je teško, ja sam užasno bolesna, jako se loše osjećam. Imam 40-ak kilograma. Operirala sam karcinom štitnjače i metastaze vrata, a imam i puno problema s kralješnicom, astmom i tako dalje. Krpamo kraj s krajem, živimo u gradskom stanu koji moramo napustiti jer Grad taj stan prodaje. Ne znamo više kome da se obratimo nego javnosti, vjerujem da će nam naši dragi građani pomoći – rekla je Suzana Kiralj Šečić.

Njen je suprug ostao bez posla, kaže da je to zbog korone. Radi samo povremene i slabo plaćene poslove.

– Ovim putem molim dobre ljude dobrog srca da nam pomognu s hranom i higijenskim potrepštinama, a ako netko može pomoći i s kojom kunom, bili bismo zahvalni do neba. Isto tako, ako netko ima neki smještaj da ga ne koristi, mi bi drage volje prihvatili i tu vrstu pomoći, da moja tri anđela ne završe na cesti dok mi ne stanemo na noge kao obitelj. Molim vas, dragi ljudi, pomognite jer nam je još samo ostala vjera u Boga i u dobre ljude – poručila je gospođa Suzana.

Njezin broj mobitela je 0955792010, a ovoj se obitelji može pomoći i uplatom na broj računa HR6424020063210111735 u Erste banci na ime Dominika Šečića, budući da su računi njegovih roditelja ovršeni ili blokirani.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti