Nedjelja, 21. travnja 2024.

Od 70 zaraženih u Podravini i Prigorju, njih 40 dolazi iz koprivničkog Doma za starije

Ravnateljica županijskog Zavoda za javno zdravstvo dr. Draženka Vadla kazala je kako su dosad četiri osobe preminule. Tri su osobe bile štićenici Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici

- Oglas -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije na konferenciji za novinare u ponedjeljak izvijestio je javnost kako je epidemiološka situacija dobra.

– U posljednja 24 sata nema novooboljelih osoba od koronavirusa, a ukupno je 70 pozitivnih. Još pet osoba je ozdravilo, ukupno ih je sada 23 – rekao je načelnik županijskog Stožera Ratimir Ljubić.

Ravnateljica županijskog Zavoda za javno zdravstvo dr. Draženka Vadla kazala je kako su dosad četiri osobe preminule. Postoje još 43 osobe koje se vode kao oboljele i 44 bliska kontakta tih osoba.

- Oglas -

Od ukupnog broja zaraženih koronavirusom u Podravini i Prigorju, iz Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici ih je 40, a tri su osobe preminule.

Šest zaposlenika i 31 štićenik Doma su hospitalizirani, četvero je korisnika prebačeno u Zagreb, a 27 ih se nalazi u koprivničkoj Općoj bolnici.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti