Srijeda, 20. listopada 2021.

Podravski motivi imat će i svoju jesensku ediciju, a glavna tema će biti kostanji, mošt i gljive

Koprivnički Zrinski trg i pročelje parka bili su prošlog vikenda ispunjeni umjetninama naivnog slikarstva, starim zanatima, brojnim obrtnicima, OPG-ovima i malim proizvođačima raznih proizvoda i suvenira

Preporučujemo

Tradicionalna manifestacija Podravski motivi održala se prošlog vikenda 27. godinu zaredom.

Koprivnički Zrinski trg i pročelje parka bili su ispunjeni umjetninama naivnog slikarstva, starim zanatima, brojnim obrtnicima, OPG-ovima i malim proizvođačima raznih proizvoda i suvenira. Vrijedne članice udruga žena pripremile su brojne slastice od koprive, koja je ujedno i krasila ovogodišnje ljetno izdanje Podravskih motiva. Brojni posjetitelji napokon su mogli uživati u raznim sadržajima i programu koji je ponovno oživio glavni gradski trg.

Uživali smo u nastupima domaćih KUD-ova, kao i u večernjem glazbenom programu zahvaljujući Gruntovec bendu, Kraljevima ulice te Gordani i Miroslavu Evačić. Oni najmlađi zabavljali su se u Lino igraonicama te na Robin family day-u, a Podravka je kroz degustacije prezentirala delicije od koprive. U sklopu Craft beer festa mogli ste isprobati oko 30 vrsti craft piva kroz tri dana.

“Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima, partnerima i sponzorima ljetnog izdanja Podravskih motiva te vas pozivamo na jesensku ediciju Podravskih motiva koji će uz neizostavno naivno slikarstvo za glavnu temu imati jesenske plodove, odnosno kostanje, mošt, gljive i slično. Vidimo se na 28. Podravskim motivima”, priopćili su iz koprivničke Turističke zajednice.

Najnovije objave