Utorak, 6. lipnja 2023.

Policija otkrila uzrok strašnog požara u kojem je stradalo 20-ak prasadi i nekoliko krmača

Uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara utvrđeno je kako je požar prouzrokovan kratkim spojem na električnim instalacijama objekta

U ponedjeljak, 15. veljače, u prijepodnevnim satima na zgarištu gospodarskog objekta u Hodošanu u Međimurskoj županiji, obavljen je očevid.

Uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara utvrđeno je kako je požar prouzrokovan kratkim spojem na električnim instalacijama objekta.

Kako smo izvijestili, u požaru koji je buknuo u nedjelju, 14. veljače, oko 15 sati stradalo je dvadesetak prasadi i nekoliko krmača te je izgorjelo nekoliko desetaka bala slame, razni traktorski priključci, električni cirkular za drva i razni poljoprivredni proizvodi koji su bili uskladišteni u unutrašnjosti objekta. Ujedno, u požaru je izgorjelo kompletno krovište objekta.

“Materijalna šteta prema izjavi 52-godišnjeg vlasnika procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna, a o ovom događaju posebnim izvješćem izvijestit će se nadležno državno odvjetništvo”, izvijestila je PU međimurska.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti