Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Poznati su detalji stravične nesreće u kojoj je poginuo mladić

23-godišnjak se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera

- Oglas -

U utorak, 20. srpnja, oko 12.20 sati, 23-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Seat Ibiza krapinskih registarskih oznaka, a kretao se državnom cestom broj 1 u ravnini mjesta Bukovje Bistransko u smjeru sjevera.

“Dolaskom na 15.-ti kilometar + 805 metara i ulaskom u zavoj nalijevo, nije se vozilom kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Tada je udario u teretno vozilo marke Mercedes Actros pulskih registarskih oznaka na kojem se nalazila priključena i poluprikolica, a kojim je državnom cestom broj 1 u smjeru juga upravljao 49-godišnjak.

- Oglas -

Nakon naleta osobni automobil Seat Ibiza naletio je i na zaštitnu metalnu ogradu dok je teretno vozilo uslijed nastalih oštećenja prešlo na istočnu prometnu traku te također udarilo u zaštitnu ogradu.

Neposredno nakon prometne nesreće je 58-godišnji državljanin Republike Slovenije, koji je upravljao osobnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka i kretao se iza skupa vozila navedene ceste u smjeru juga, naletio na krhotine metala i pritom oštetio vozilo.

Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, u prometnoj nesreći smrtno je stradao 23-godišnjak.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti