Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Pred nama je zanimljiv turnir u povodu 50 godina Košarkaškog kluba Međimurje iz Čakovca

Turnir "50 godina KK Međimurje Čakovec" bit će središnja svečanost obilježavanja velikog jubileja, a poznat je i raspored utakmica koje će igrati Radnik Križevci i Vindija Varaždin te Međimurje Čakovec i Podravac Virje

Preporučujemo

U tijeku su pripreme za obilježavanje 50 godina Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec, što će se obilježiti turnirom “50 godina KK Međimurje Čakovec” i prigodnom svečanošću 30. rujna i 1. listopada.

Iako je bio plan da se ugosti jedna od ponajboljih hrvatskih košarkaških ekipa, za sada nije realizirana ova mogućnost zbog kratkih rokova uoči nove prvenstvene sezone, ističu iz kluba.

No, dodaju, postoji mogućnost da nakon završetka obnove dvorane Graditeljske škole Čakovec, u kojoj bi se opet mogle odigravati i službene košarkaške utakmice, Košarkaški klub Međimurje ugosti neku od jačih hrvatskih ekipa.

Turnir “50 godina KK Međimurje Čakovec” bit će središnja svečanost obilježavanja velikog jubileja, a poznat je i raspored utakmica koje će se igrati u sportskoj dvorani Strahoninec.

U petak, 30. rujna, u 17.30 sati igraju Radnik Križevci i Vindija Varaždin, a u 19.30 sati Međimurje Čakovec i Podravac Virje. U subotu, 1. listopada, od 16 sati je utakmica za treće mjesto, a u 18 sati je na rasporedu finale.

Poslije turnira u Domu kulture Strahoninec slijedi mala svečanost kojom će se podsjetiti na 50 godina kluba uz druženje ekipa i gostiju povodom ovog velikog jubileja.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti