Nedjelja, 4. lipnja 2023.

Prijetio djevojci da će ju ubiti, ukrao joj karticu i 15 tisuća kuna, muljao i s marihuanom

Sumnja se da je osumnjičeni tijekom 2021. godine u više navrata, na koprivničkom području davao na uživanje drogu marihuanu drugim osobama

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 21-godišnjakom s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, nedozvoljeno posjedovanje bezgotovinskog instrumenta plaćanja i omogućavanje trošenja droga.

Sumnja se da je osumnjičeni tijekom listopada ove godine prijetio riječima oštećenoj 20-godišnjakinji da će ugroziti njezin život. Također, bez znanja i odobrenja oštećene uzeo karticu tekućeg računa te podizao novac i plaćao račune, oštetivši ju za oko 15.000 kuna.

Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni tijekom 2021. godine u više navrata, na koprivničkom području davao na uživanje drogu marihuanu drugim osobama.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, nedozvoljeno posjedovanje bezgotovinskog instrumenta plaćanja i omogućavanje trošenja droga protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti