Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Zlotvor silovao djevojku dok je šetala psa pokraj nadvožnjaka

Portal emedjimurje je iz pouzdanih izvora doznao da je žrtva 20-godišnja djevojka koja je, kao i svake večeri, na toj lokaciji šetala psa

- Oglas -

U travi kod nadvožnjaka koji od Orehovice vodi prema Podbrestu sredinom prosinca silovana je 20-godišnja djevojka, javlja Index.hr prenoseći portal emedjimurje.

Policija o silovanju nije izvijestila, a nakon ispitivanja osumnjičenog 20-godišnjaka oglasilo se Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Objavili su tek da je 20-godišnjakinja silovana u jednom mjestu na području Međimurske županije, a osumnjičenik je u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

- Oglas -

Portal emedjimurje je iz pouzdanih izvora doznao da je žrtva 20-godišnja djevojka koja je, kao i svake večeri, na toj lokaciji šetala psa. Silovana je u travi, nadomak nadvožnjaka, a počinitelj je njen vršnjak iz Podbresta.

Djevojka se opirala i izgrebala silovatelja, ali on nije prestajao s napadom. Tijekom napada napravio je “bez njenog pristanka sa spolnim odnošajem izjednačenu spolnu radnju”, piše u službenom priopćenju.

Napad je prijavio prolaznik koji je uočio da se nešto događa i pozvao policiju, stoji u tekstu Indexa.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti