Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Teretnim vozilom prošao kroz crveno na semaforu i izazvao stravičan sudar

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 24-godišnji putnik iz osobnog automobila marke Opel, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju Zagreb

Preporučujemo

- Advertisement -

U četvrtak oko 20.10 sati, 32-godišnjak je upravljao teretnim automobilom marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka desnom prometnom trakom zapadnog kolnika Heinzelove ulice u smjeru juga.

Dolaskom do raskrižja s Radničkom cestom, ušao je vozilom u raskrižje skrećući ulijevo na spojni kolnik istočnog kolnika Radničke ceste i istočnog kolnika Heinzelove ulice dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Tom prilikom na njegovo vozilo naletio je prednjim dijelom osobni automobil marke Opel zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 57-godišnjakinja desnom prometnom trakom za ravno istočnog kolnika Radničke ceste dok je na semaforu za njezin smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo.

Kako je izvijestila PU zagrebačka, u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 24-godišnji putnik iz osobnog automobila marke Opel, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju Zagreb.

Najnovije objave