Srijeda, 17. travnja 2024.

Tri osobe ozlijeđene u frontalnom sudaru koju je skrivio pijani državljanin BiH

Oba su vozila nakon udara sletjela na zelenu površinu i cestovni jarak, nakon čega je vozilo 28-godišnjaka udarilo u žičanu ogradu

- Oglas -

Na jugozapadnoj obilaznici Varaždina u četvrtak 3. lipnja oko 22.50 sati, kod Poljane Biškupečke, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Državljanin Bosne i Hercegovine starosti 28 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.73 g/kg iz smjera Turčina u smjeru Gojanca. Pri izlasku iz blagog zavoja, u jednom je trenutku vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika te prednjim lijevim dijelom vozila udario u osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 23-godišnjak.

Oba su vozila nakon udara sletjela na zelenu površinu i cestovni jarak, nakon čega je vozilo 28-godišnjaka udarilo u žičanu ogradu.

- Oglas -

U prometnoj je nesreći ozlijeđen 33-godišnji putnik iz vozila 28-godišnjaka te 23-godišnji vozač i 64-godišnja putnica iz njegovog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti