Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

U Podravini se dogodilo čak šest prometnih nesreća u jednom danu

Prometne nesreće dogodile su se u Velikom Otoku, Koprivnici, Virju, na otvorenom dijelu ceste između Prkosa i Rasinje te u Botovu

Preporučujemo

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je javnost kako je u protekla 24 sata zabilježeno šest prometnih nesreća s materijalnom štetom.

U subotu, 30. listopada, oko 6.20 sati, u Velikom Otoku nepoznati vozač upravljao je automobilom u smjeru Legrada. Dolaskom do raskrižja sletio je van kolnika i udario u betonsko-drvenu ogradu. Policajci provode kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska nepoznatog vozača i vozila.

Nadalje, oko 8.55 sati, u Koprivnici na Trgu dr. Tomislava Bardeka na parkiralištu 71-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničkih registarskih oznaka. Prilikom vožnje unazad EURO kukom je udario u registarsku pločicu parkiranog osobnog automobila Daewoo. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Također, oko 12.35 sati, u Virju u Novigradskoj ulici 33-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault bjelovarskih registarskih oznaka u smjeru Novigrada Podravskog. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska teretnom automobilu Man vinkovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Na mjestu događaja vozačici je pružena liječnička pomoć te će protiv nje biti pokrenut prekršajni postupak.

Nekoliko sati kasnije, oko 14.40 sati, na otvorenom dijelu ceste Prkos-Rasinja mlada 18-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Passat koprivničkih registarskih oznaka. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletjela u desno van kolnika u odvodni kanal. Vozačici je naplaćena novčana kazna.

Oko 14.55 sati, u Botovu u Ulici braće Radića 54-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Prvomajskom ulicom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Toyota koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 26-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Istog dana, oko 15.10 sati, na otvorenom dijelu ceste Rasinja-Prkos 71-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel križevačkih registarskih oznaka. Uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udarila je u žičanu sajlu koja se na kolniku protezala s tovarnog prostora teretnog vozila za vuču vozila Citroen koprivničkih registarskih oznaka koji je bio zaustavljen na kolnom ulazu uz zapadni dio kolnika, a kojim je upravljajući uređajem vitlom, 37-godišnjak sajlom izvlačio osobni automobil koji se nalazio u odvodnom kanalu (vozilo iz prometne nesreće u 14.40 sati, a koje je mjesto događaja prometne nesreće na kolniku bilo označeno znakovima opasnosti (trokutima) sa sjeverne i južne strane kolnika. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

- Advertisement -

Najnovije objave