Nedjelja, 2. listopada 2022.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđeni motociklist

Vozač teretnog automobila nije vodio računa o smjeru i položaju vozila kojim upravlja kao i o položaju drugih sudionika u prometu

Preporučujemo

U petak, 26. veljače, oko 9.30 sati 56-godišnjak je upravljao teretnim automobilom marke Renault varaždinskih registarskih oznaka, a kretao se sjevernom kolničkom trakom Gornjostupničke ulice u Zagrebačkoj županiji.

Dolaskom do kućnog broja 1 b skretao je u lijevo, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu ili imovinu, ne vodeći pritom računa o smjeru i položaju vozila kojim upravlja kao i o položaju drugih sudionika u prometu.

Tom prilikom prednjim lijevim bočnim dijelom vozila naletio je na desnu bočnu stranu motocikla marke Honda zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak, a kretao se u istom smjeru te je pretjecao navedeni teretni automobil preko isprekidane uzdužne crte na kolniku.

“U prometnoj nesreći 35-godišnji vozač motocikla teško je ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice”, izvijestila je PU zagrebačka.

- Advertisement -

Najnovije objave