Petak, 19. srpnja 2024.

U tijeku istraga zbog stravičnog sudara u kojem je poginuo maloljetni motociklist

Došlo je do udara prednjeg dijela automobila u motocikl koji je potom odbačen izvan kolnika u cestovni jarak, a 17-godišnjak je pritom zadobio mnogostruke teške ozljede od kojih je, nažalost, dva dana kasnije preminuo u Županijskoj bolnici Čakovec

- Oglas -

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 26. listopada donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 44-godišnjaka zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Tereti se da je 16. rujna na cesti između mjesta Slemenice i Zasadbreg, upravljajući osobnim automobilom, propustio držati vozilo na desnoj prometnoj traci te u lijevom zavoju neoprezno prešao vozilom na lijevu prometnu traku u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišao motocikl kojim je upravljao 17-godišnji Tomo Toplek.

Došlo je do udara prednjeg dijela automobila u motocikl koji je potom odbačen izvan kolnika u cestovni jarak, a 17-godišnjak je pritom zadobio mnogostruke teške ozljede od kojih je, nažalost, dva dana kasnije preminuo u Županijskoj bolnici Čakovec.

- Oglas -

Podsjetimo, od siline udara osobni automobil odbačen je izvan kolnika gdje se zapalio i u potpunosti izgorio. I vozač automobila završio je u bolnici.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti