Nedjelja, 28. studenoga 2021.

Uhićeni dileri droge završili u istražnom zatvoru, među njima su i tri žene

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svim osumnjičenicima istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, a 35-godišnjem osumnjičeniku i zbog opasnosti od bijega

Preporučujemo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 9. lipnja provelo prva ispitivanja uhićenog državljanina Republike Srbije (1986.) i tri uhićene hrvatske državljanke (1997., 1978. i 1956.) zbog osnovane sumnje na počinjenje produljenih kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

“Postoji osnovana sumnja da su osumnjičenici od prosinca 2020. do lipnja 2021. godine u više mjesta u Međimurskoj županiji i u Zagrebu, u 70-ak navrata, u cilju daljnje preprodaje nabavljali i posjedovali, a zatim i prodavali opojne droge marihuanu, amfetamin, MDMA i kokain.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svim osumnjičenicima istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, a 35-godišnjem osumnjičeniku i zbog opasnosti od bijega.

Najnovije objave