Srijeda, 19. lipnja 2024.

Utvrđen uzrok požara drvene etno kuće

Po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci DVD Varaždinske Toplice koji su ugasili požar, a ozlijeđenih osoba, srećom, nije bilo

- Oglas -

Kao što smo pisali, u četvrtak oko 17.30 sati na Perivoju Marije Ružičke Strozzi, u Varaždinskim Toplicama, došlo je do požara drvene etno kuće u vlasništvu Grada Varaždinske Toplice koja je u potpunosti izgorjela. Riječ je o objektu Zavičajnog muzeja.

Po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci DVD Varaždinske Toplice koji su ugasili požar, a ozlijeđenih osoba, srećom, nije bilo.

Kako je priopćila Policijska uprava varaždinska, danas je u jutarnjim satima izvršen očevid uz prisustvo protupožarnog inspektora i policajaca, kojom prilikom je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen nepoznatog izvora te je požar zahvatio slamnato krovište etno kuće i proširio se na slamnati krov zdenca u sklopu objekta i djelomično rastalio uličnu svjetiljku.

- Oglas -
Etno kuća u Varaždinskim Toplicama u plamenu
Etno kuća u Varaždinskim Toplicama u plamenu // Foto: Screenshot Facebook

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a policajci provode kriminalističko istraživanje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom s ciljem pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela, stoji u policijskom priopćenju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti